En Mat Tidning Du Ska Köpa i April

Senaste månaden har vi utforskat frågan vad syftet mat tidningar fungera i en ålder då man kan hitta ett recept på vad du vill på nätet. Vi pratade om hur förra månadens frågor av Rachael Ray Varje Dag och Smaklig Måltid erbjuds både tankeväckande historier att konfrontera några obehagliga men viktiga sanningar om sexuella trakasserier och löneskillnader i världen av professionell mat.

Vi är fortfarande funderar på att fråga. Och vi är faktiskt återvänder till Bon Appétit denna månad, eftersom dess nyaste numret står som en viktig påminnelse: Ibland mat tidningar kan fortfarande bara handla om att platta ut bra mat.

Som förmodligen låter självklart. Men sanningen är att maten mags kan ibland bli lite tröttsamt med de hetaste kockar och de säsongsbetonade recept och senaste foodie trender och niftiest nya köksprylar och den svåraste-att-hitta ingredienser. (Och, låt oss vara ärliga, Bon App kan verkligen beskrivas på det sättet ibland bästa köksmaskinen.)

Så det är uppfriskande att stöta på en fråga av en mat tidning som April 2018 Bon Appétit det är ungefär bara, tja, mat. Om du bara plocka upp en mat mag denna månad, detta bör vara det.

Här är hur Bon Appétit redaktör Adam Rapoport som beskrivs i det senaste numret på Instagram.

”Så, förra sommaren på en redaktionell reträtt, vi var som om vi hade en fråga där hela har väl är inrett som en kokbok (full-sidan foto mittemot en hel sida med recept sms: a), och vi lyfte fram alla de rätter som vi befinner oss i matlagning över och över igen? Och så ett gäng månader senare, här är vi med våra aprilnumret och dess cookbooky gränsar täcka. Hoppas du gräva i det.”

Vi gör gräva i det.

Bon App denna månaden blev hela funktionen del över till enkla recept och tillhörande bilder. Det känns mindre som en fråga av en tidskrift och mer som en kortfattad kokbok för Hur man Ska Äta 2018.

Det finns några trendiga-ish influenser här, för att vara säker. Tahini visar upp som en stjärna i två av de 29 rätter — en kil sallad med tahini ranch och en yrde sesam kaffe-och kaka. Det är kimchi i korn och za’atar i gurka. Det finns även ett recept för it-rätten i det ögonblick, blomkål biff.

Så ja, det är lite trendigt.

Men det hela känns inte irriterande trendiga alls. Det känns fräsch och aktuell och viktig.

Det har också påmint oss om att det samtal som vi hade för ett par månader sedan med Chris Kimball om sin inställning till att laga mat i sitt nya tidningen Mjölk Street. Han pratade med oss om hur matlagning i dag handlar inte om fetishizing ”etnisk” mat — det handlar om att hitta inspirerande råvaror och beredningar runt om i världen och införliva dem tillbaka hem. Det är ett lämpligt sätt att beskriva detta nummer av Bon Appétit.

Åh, och det är en två-sida cheat-sheet vid slutet av den funktionen att du kommer att vilja slita ut, band inne i ditt kök skåp, och se till att varje gång du inte kan komma ihåg vilka typer av produkter bör förvaras i kylskåp, eller hur att koka ett perfekt ägg.

Och vänta! Vi glömde nästan den andra saken vi älskade om Bon Appétit denna månad: På framsidan av boken finns en essä från Ledande Mat Redaktör Andy Baraghani om hans kamp för att komma ut som bög, hans komplicerade känslor om sin Iranska kulturarvet (särskilt i det anti-Muslimska klimat efter 9/11), och hur hans kärlek till mat och matlagning hjälpte honom att räkna ut allt. Det är en vacker och ytterst personlig berättelse, och det är väl värt att läsa.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *