Blandade Bär Hand Pajer

Vispa vetemjöl, hel-vete mjöl, 1 msk socker och salt i en skål. Skär smöret i mjölet med hjälp av en pajdeg i matberedare eller med dina fingertoppar, vilket några ärtstora bitar kvar. Lägg bara tillräckligt med vatten för att fukta, gungade med en gaffel för att kombinera. Blandningen kommer att bli shaggy och börjar komma tillsammans. (Obs: Det kommer att vara 2 till 3 matskedar torra blandningen i botten av skålen.) Tom shaggy degen på en stor bit plastfolie. Använd inpackning till tryck ut degen i en disk. Ställ i kylskåp i minst 20 minuter. Dela degen i 10 bitar och forma varje till en disk. Ordna två ugn rack jämnt i övre och nedre tredjedelar av ugnen. Värm ugnen till 180. Linje två stora kantad bakplåtar med bakplåtspapper.

Lätt damm bakbordet med mjöl. Rulla varje deg disk till en 6-tums runda, ca ⅛ tum tjock. Överföring av degen till den förberedda plåten, avstånd jämnt. Rör hallon, blåbär, majsstärkelse och ¾ dl socker tillsammans i en medelstor skål. Med ca 2 matskedar bär blandning för varje degen runda, dela bärmixen bland degen, placera den på hälften av varje runda och lämnar en 1-tums ram runt kanterna.

Överfyll inte. Pensla med ägg blandningen längs kanten av hälften av cirkeln. Vik degen på mitten för att täcka bärmixen. Crimp kanterna med en gaffel för att täta. Pensla ägg blandningen över skorpor. Strö pajer med resterande 1 msk socker. Skär tre små ventilationshål i varje paj. Baka, byta positioner på bakplåtar halvvägs genom gräddning, tills skorpor är gyllene och fyllningen är bubblande, 25 till 35 minuter.

naudas aizdevumi – iniciativa

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *